13 ekipe morën pjesë në turneun “Milan Milaniq”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Për të gjashtin vit me radhë shkolla e sportit Causheviq organizon turneun ndërkombëtar “Milan Milaniq” në të cilin kanë garuar futbollist nga Mali i Zi, Kosova dhe Shqipëria. Këtë vit në turne kanë  marr pjesë rreth 130 garues në 13 ekipe të grupmoshave nga viti i lindjes 2004 deri në vitin 2007. Organizatori Misho Causheviq është i kënaqur me rrjedhëshmërinë e këtij aktiviteti sportiv i cili sipas fjalëve të vet organizatorit nga viti në vit është duke marr përmasa dhe më të mëdha dhe shpreson që ngjarjet e këtij spektri nuk do të mungojnë as në vitet në vazhdim.

Share.