13 aksidente në 24 orë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi gjatë 24 orëve të kaluara kanë ndodhur 13 aksidente rrugore, në të cilët një përson është lënduar rëndë kurse 5 të tjerë kanë kaluar me lëndime të lehta. Policia gjatë kësaj periudhë për shkelje të ndryshme sekuestroi 24 patenta dhe dorëzoi 40 padi për kundravajtje.

Poashtu janë dhënë 369 dënime si dhe  janë marrë 3 targa automjetesh.

Share.