Mark Gjonaj: Shqiptarët e diasporës nuk e harrojnë vendlindjen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mark Gjonaj: Shqiptarët e diasporës nuk e harrojnë vendlindjen

Në ditën e zgjedhjeve lokale në Komunën e Tuzit, përkrahje për partitë shqiptare pati edhe nga diaspora e madhe. Në Tuz ishte prezent edhe asambleisti nga New Yorku Mark Gjonaj, i cili tha se bashkimi i shqiptarëve ka sjellur efekte pozitive dhe duhet vazhduar edhe më tej në këtë rrugë. Ai shtoi se përkrahja e diasporës nuk do të mungojë as pas zgjedhjeve dhe se ekziston gatishmëri për investime në projekte konkrete. “Shqiptarët e diasporës nuk e harrojnë vendlindjen e tyre, por kanë nevojë që tu prihet”, tha ndër të tjera Gjonaj.

Share.