Knezheviq ka synim pjesmarrjen në zgjedhje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pronari i Atllas Grupës, Dushko Knezheviq, i cili ndodhet në kërkim, ka njoftuar se ka për synim të marrë pjesë në zgjedhjet parlamentare që do të mbahen vitin tjetër. Ai për gazetën Dan ka thënë se më parë duhet të sigurohet që zgjedhjet të jenë të lira dhe të ndershme, por nuk ka dhënë detaje më të hollësishme. Ai para disa ditëve zbuloi logon e partisë së tij, e cila do të quhet Levizja europiane për liri.

Share.