Forca uron Ditën e Mësuesit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Forca uron Ditën e Mësuesit

Me rastin e Ditës së Mësuesit, 7 marsit,  mesazh urimi kanë dërguar nga Forca e Re Demokratike. “ 7 marsi, Dita e Mësuesit, është data që simbolizon diturinë dhe mençurinë, arsimin dhe vlerat edukative të cilat i kemi ruajtur si popull ndër vite.  Kjo është data e vetme kalendarike e cila i kushtohet mësuesit, por ajo është e pranishme në çdo ditë të jetës tonë , prandaj duhet  t’i falenderojmë pa masë për çdo gjë që ata kanë bërë për ne. “, thuhet në urimin e nënshkruar nga kryetari Nazif Cungu.

Share.